SİTEDE ARA

TEŞEKKÜRLER...
22 Ocak 2018

Biraz geç oldu gibi ama Sitemize gösterdiğiniz (ki halen kurulum aşamasında) yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Doğrusunu isterseniz, çalışmalarımızı planlarken bu ilgiyi bu kadar çabuk elde edeceğimizi pek tahmin etmiyorduk. Ancak özellikle son bir haftadır, telefonlarımız, maillerimiz vd. sürekli sizden olumlu mesajlar taşıdı bizlere, memnun edici mesajlar. Gençlerin, öğrencilerin olduğu kadar diğer çeşitli yaş ve meslek gruplarının da bu yüreklendirici iletilerin sahipleri olmaları, ne kadar doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergesi bizim için.

 

Sorular, araştırmamızı istediğiniz konular, özellikle din ve bilim ilişkisi ya da farklılığıyla, karşıtlığıyla ilgili temalar, doğru bildiğimiz yanlışlar veya tersi, bilinen konular hakkında “bilinmeyenler” daha neler neler, kısacası çalışan, soru soran, düşünmeden kabul etmeyen beyinlerin istekleriydi tüm bunlar. Aradığımız düşünen, soran bireylerin Sitemize gösterdikleri teveccüh ve de sayılarının (şimdilik) beklediğimizin hayli üzerinde oluşu bizi çok mutlu etti.

 

Biz bu Site’yi planlarken elbette çok geniş bir yazılı araştırma, çalışmaya sahiptik, hatta bunların pek çoğu da bizzat bizim tarafımızdan hazırlanmıştı. Buna bize hemen her konuda bilgi aktaran, gerçek bilim adamı dostlarımız ve danışmanlarımız da bilgi ve deneyimleriyle katılınca ortaya doyurucu bir ekip çalışması koyduk. Elbette tüm bu çalışmalara sırasıyla sayfalarımızda yer vereceğiz. Sizin aklınızı kurcalayan, cevap aradığınız sorular da bizim önceden hazırladığımız konulara eklenince müthiş bir “beyin fırtınası” doğacağına inanıyoruz. Soru, soru, soru. Unutmayalım ki Yüce Yaradan’ın en çok değer verdiği konuların başında akıl, aklını çalıştırma gelir. Zira Kuran’ı  en iyi anlayan ve uygulayanlar O’nu akıllarıyla okuyup, yorumlayanlardır. 

“Şüphesiz, yeryüzündeki hareket eden canlıların Allah katında en kötüsü aklını işletmeyen sağırlar ve dilsizlerdir.” 8 Enfal Suresi 22

“Allah pisliği akıllarını kullanmayanların üzerine yağdırır.” 10 Yunus Suresi 100

 

Politika, dedikodu ve magazin haricinde hemen her konuyu bulabileceğiniz Sitemize tekrar hoş geldiniz diyoruz.

 

Sevgi ve akılla kalın…

 

Alnur Ceyhan

Sevgiler...
  • YORUMLAR (0)
  • YORUM YAP
    • İlk yorumu sen yap.
  • Ad Soyad E-mail Adres Yorum